Sztárok

Alkalom szüli a mobilt

Alkalmi ruha, alkalmi munka, alkalmi kapcsolatok... - hogy lehet alkalomhoz illően netezni? Az okostelefon tulajdonosok egyre életrevalóbbak, már a háromnegyedük netezik: e-mailezik, híreket olvas, e-kultúrát fogyaszt vagy épp lájkol.

Bármin, ami mobil, azaz okostelefonon vagy táblagépen. Sőt, a legfrissebb kutatások szerint okostelefonon ÉS táblagépen! Utóbbi térhódítása ugyan nem egyik pillanatról a másikra történt, de tény, hogy az elmúlt év végén kétszer annyian repestek örömükben, a csinos, könyvforma dobozkától a karácsonyfa alatt, mint egy évvel korábban. Néhány hónap leforgása alatt váltottak népszerű tévéműsorok szereplői az okostelefonon történő látványos bindzsizésről a táblagépes villantásra, hogy messzire ne menjünk, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójának zsűrije is táblagépeken pontozta a dalokat, de hallottunk már tablettel misét celebráló papról is.

Alkalom szüli a mobilt

Vajon mitől függ, hogy mikor melyiket használjuk, amikor látszólag mindkettő ugyanazt tudja? Éppúgy lehet az okostelefonon bármit olvasni és írni, mint ahogy tableten keresztül kommunikálni. Kivételesen a méret a lényeg! Olykor csak néhány nézetcentiméter az eltérés, de mekkora különbség tud az lenni! Éppen elég a kisebb eszköz, ha vásárolunk vagy kalandtúrázunk és legalább az egyik kezünk kell a csomagokhoz, illetve kapaszkodáshoz. Viszont mennyivel kényelmesebb a tabletképernyő, amikor nagyobb lélegzetű írást olvasunk, esetleg egy frissen megosztott videoklipet nézünk. Pláne, ha az előző esti focimeccs góljait játsszuk vissza! Mindehhez nincs szükség két SIM-kártyára és arra sem, hogy a telefon és a táblagép között váltogassunk egyet. A DuoNet egy előfizetéshez egy plusz SIM-kártyát nyújt, melyen a két kártyaközti adatforgalom tetszés szerint megosztható. Ezzel akkor, úgy és azt kereshetjük, olvashatjuk, oszthatjuk meg a neten, amikor, ahogy, amire épp szükségünk van. Alkalom szerint…

A tájékoztatás nem teljes, további információ: www.t-mobile.hu/duonet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top