Sztárok

Kivasalták Gwyneth Paltrow arcát – fotó

A színésznő állítja, hogy továbbra sem plasztikáztat. Egy szike és szúrás nélküli fiatalító eljárás híve.

Összehasonlítva a Gwyneth Paltrow-ról évekkel ezelőtt és napjainkban készült képeket, szembetűnő, hogy a színésznő gyanúsan nem öregszik. A 40 éves sztárt sokan vádolták azzal, hogy annak ellenére, hogy tagadja, mégiscsak plasztikáztat, egy nyilatkozatában nemrégiben azonban maga árulta el, hogy minek köszönheti fiatalos külsejét: „A Thermage nevű kezelés eltüntetett pár évet az arcomról, de plasztikai műtétem még nem volt.

Kivasalták Gwyneth Paltrow arcát - fotó

A színésznő által említett Thermage egy szúrás és szike nélküli fiatalító eljárás, melynek során rádióhullámok segítségével stimulálják a bőr alsóbb rétegeiben található saját kollagént, aminek következtében a bőr feszesebbé válik, és a rugalmasságát adó kollagén termelése pedig fokozódik. A kezelést egyszeri alkalommal kell csak elvégeztetni, és nagyjából fél év alatt fejti ki az optimális hatását. Mindez arckezelés esetén 2500–4500 euróba, azaz nagyjából 765 000 – 1 300 000 forintba kerül.

Az eljárás hívei közé tartozik még többek között Linda Evangelista szupermodell és a Szex és New York sorozat Samanthája, Kim Cattrall is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top