Sztárok

Kórházba vitték Sarka Katát

Titokzatos rosszullétek kínozzák Hajdú Péter nejét. A kétgyermekes anyukát a Honvédkórházban vizsgálták, a műsorvezető kiborult felesége rosszullétén – írja a Blikk.

Titokzatos rosszullét miatt került kórházba Sarka Kata. A modell-műsorvezetőt – aki nemrégen Egyiptomban nyaralt – kedd délelőtt a Honvédkórház ún. VIP-részlegére szállították be, férje, Hajdú Péter is elkísérte a vizsgálatokra. „Kata rosszul lett délelőtt, de túl vagyunk már több vizsgálaton, és minden rendben lesz” – nyilatkozta szűkszavúan a Frizbi műsorvezetője, aki a bulvárlap beszámolója szerint sápadt arccal, idegesen hagyta el a kórház épületét. Mint a Blikk írja, a házaspárnak zaklatott napja volt, korábban az egykori MÁV-kórházban is megfordultak. A bulvárlap információi szerint az e heti Hal a tortán forgatásán – ahol a sportbalesetet szenvedett Sarka Kata is főz – többször is rosszullétre panaszkodott.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top