Sztárok

Németh Kristóf és volt felesége kislányt szeretne

Németh Kristóf és volt felesége, úgy tűnik, még mindig szeretik egymást, és a jövőben talán újabb közös gyermeket is vállalnak majd.

Okultak a múltban elkövetett hibákból, és úgy tűnik, még mindig erős a kötelék Németh Kristóf és volt felesége között, írja a Blikk. Kristóf bevallotta, még nincs túl volt feleségén, és nincs is élettársi kapcsolata, amióta szakítottak. „Elviselhetetlen voltam, de közben azt hittem, Niki a hibás. Vége szakadt az együttélésnek, de én még mindig szerelmes voltam” – mondja a színész a történtekről, és hozzátette, kisfia, Lóci miatt szedte össze magát a válást követő önpusztító időszakot követően. Niki elmondta, hogy bár nagy szerelemnek indult a kapcsolatuk, nehéz periódusokon mentek keresztül, és most már úgy látja, túl sokat várt Kristóftól. Kisfiuk megszületésekor halt meg ugyanis a színész édesapja, éppen akkor, amikor Nikinek sok törődésre lett volna szüksége a frissen jött anyaság mellett, de amikor éppen a baba miatt kevésbé tudott ráhangolódni Kristófra a kelleténél. A kérdésre, hogy mit szeretnének tíz év múlva, mindketten azt válaszolták, hogy egy hétéves kislány szülei szeretnének lenni. Úgy tűnik tehát, hogy talán újra egymásra talál a pár.

Németh Kristóf és volt felesége kislányt szeretne

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top