Sztárok

Menyasszony lett Király Linda

Király Linda nyárra tervezi az esküvőjét, a Nagy Duett döntőjében viszont máris volt alkalma kipróbálni, hogyan mutatna menyasszonyi ruhában.

Menyasszony lett Király LindaSzabó Győző és Király Linda merész dalválasztással léptek fel a Nagy Duett döntőjében: Michael Jackson Thriller című számát adták elő. Nem gondolkoztak korábban Michael Jacksonban, de Bereczki Zoli javasolta számukra ezt a dalt, amivel osztatlan sikert arattak a zsűrinél.

A különleges látványról a ködgép és a táncosok mellett a jelmezek gondoskodtak: Király Linda menyasszonyként, Győző pedig zombivőlegényként énekelt. „Mondtam már korábban, hogy nyárra tervezek esküvőt, de azt nem mondtam, hogy idén” – válaszolta Linda arra a kérdésre, hogy aktuális-e a jelmeze. Balázs Klári viszont annyira lelkesen fogadta az előadást, hogy egyenesen azt kérte Lindától, hogy Győzőhöz menjen hozzá, olyan jól áll neki a színpadon viselt menyasszonyi ruha, és olyan jól állnak ők ketten egymásnak. Győző kinézetére egyébként mindenki lecsapott, a sminkje ugyanis különösen jól sikerült. Balázs Klári előrevetítette, hogy az esti rémálmát majd neki köszönheti, Kasza Tibi pedig nem bírta ki, hogy meg ne állapítsa, Győző bizony jobban néz ki így, mint élőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top