Sztárok

Váratlan fordulat: Lindsay Lohan gyermeket vár

Egyelőre nem tudni, áprilisi tréfának szánta-e áldott állapotáról szóló Twitteres kiírását a színésznő, akit pár napja még brazil szórakozóhelyen kaptak lencsevégre ittas állapotban.

Meglepő kijelentést tett közösségi oldalán az inkább botrányairól, semmint átütő filmszerepeiről ismert színésznő, Lindsay Lohan. „Hivatalos. Terhes vagyok”- osztotta meg követőivel Twitteres oldalán. Bár Lindsay jelenleg párkapcsolatban él a City of the Sun gitárosával, Avi Snowval, a kapcsolat mindössze pár hónapja tart. Egyelőre holywoodi berkekben is kétségesen fogadták LiLo bejelentését. A bloggerkirály, Perez Hilton azonnal reagált a furcsa hírre: „Csak azt akarom, hogy tudjátok, az én gyermekemet várja” –osztotta meg  Lindsay terhességének a hírére reagálva. 

Tréfának rossz…

Váratlan fordulat: Lindsay Lohan gyermeket várIsmerve a botrányhősnő jelenlegi helyzetét, az sem kizárt, hogy csupán áprilisi tréfának szánta a bejegyzést.  Lindsay ugyanis a börtönbüntetést ugyan megúszta, azonban júniusi autóbalesete miatt, kilencven napos elvonókúrára ítélte a Los Angeles-i bíróság. A Bajos Csajok sztárja még tavaly nyáron került szembe- ismét- az igazságszolgáltatással, amikor is azt hazudta a rendőröknek, hogy nem ő vezette a balesetet okozó autót. A huszonhat éves sztár vállalta a rehabilitációs kezelést, amire hamarosan be is vonul, azonban kikötötte, hogy csak úgy hajlandó részt venni a programban, ha továbbra is szedheti a figyelemzavarára és hiperaktivitására felírt gyógyszerét. Az állítólagos terhesség híre pedig már csak azért is kétséges, mert a múlt hetet, promóciós út címszó alatt, még Brazíliában bulizta végig, ami miatt az édesapja is megorrolt lánya menedzserére. Michael Lohan nyílt levélben tudatta Mike Hellerrel, hogy bármi is történjék dél-amerikai körútján a lányával, az az ő felelőssége lesz. Tette ezt mindazok után, hogy lányát, egy Sao Paolo-i éjszakai klubban az asztal alatt sírva kapták lencsevégre. „Én mondom neked, ha te küldted őt Rioba és vele is mentél, bármi, ami Lindsay-vel történik, a te személyes felelősséged lesz!  A múltban történtek és a médiában most megjelent képek tanúbizonysága alapján, egyáltalán nem volt jó ötlet!”- írta felháborodott levelében az aggódó apa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top