Sztárok

A celebek őrült mobiltokjai

Agresszív díva, önimádó celebgyerek, infantilis kismama és bodyguard-szerelem telefontokba öntve - akadt itt minden. Szétnéztünk a celebek mobiltelefontokjai között, és elcsodálkoztunk. Nagyon.

Azzal az ártatlan szándékkal veselkedtünk neki a mobiltokmustrának, hogy szépen bemutatjuk, mire is buknak a celebvilágban mostanság, a klasszikus, vagy a díszesebb védőburok-e a menő. A vizuális turkálás során ennél jóval többet tudtunk meg, mégpedig, hogy amennyiben a telefontokoknak üzenete van, akkor néhány celebnek erősen érne már egy privát ülés Csernus doktorral amerikai kollégájával, Dr. Phil tévéshowsztár pszichológussal. A toklistán akad olyan modell, aminek az árát Magyarországon mi fesztelenül és lazán elkölthetnénk egy szerényebb garzonra, de van olyan szereplőnk, aminek már a látása is okozhat nyolc napon belül gyógyuló sérülést bizonyos érzékenyebb megfigyelőknél.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top