Sztárok

Halálra rémisztette kollégáját Stohl

Az István, a király nyári előadásaiban együtt lép színpadra Feke Pál és Stohl András. Ám nem először dolgoznak együtt; évekkel ezelőtt Stohl halálra rémisztette kollégáját.

Halálra rémisztette kollégáját StohlFeke Pál lesz István, míg Stohl András Koppányt alakítja majd az Alföldi Róbert rendezésében újra színpadra kerülő István, a király darabban. Mint kiderült, a két színész tíz évvel ezelőtt már dolgozott együtt. „Akkoriban Pali a hangjából élt, rengeteget szinkronizált. Egy forgatáson dolgoztunk együtt, és szerepem szerint nekem egy fegyverrel kellett lőnöm, amitől Palinak meg kellett rémülnie” – elevenítette fel a régi történetet Stohl. Feke megkérdezte kollégáit, hogy használjon-e füldugót, ám megnyugtatták, hogy nem lesz hangos a fegyver. „Végül olyan ereje volt a kelléknek, hogy halálra rémültem. Többször fel sem kellett vennünk a jelenetet, mert nagyon megijedtem, csak azt kiabáltam, hogy én a hangomból és a hallásomból élek” – mesélte Feke.

Nekiment a közönség Stohlnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top