Sztárok

Összeomlott Tóth Gabi

Zokogva búcsúzott a Szombat esti láztól az énekesnő. Tóth Gabi családja kiakadt azon, hogy lányuk helyett Szilveszter gazda maradt versenyben, Vera be is szólt a döntőbe jutott celebnek.

Tóth Gabit és családját is megviselte, hogy az énekesnőnek kellett távoznia a Szombat esti lázból. „Csalódott vagyok, s egyszerűen nem értem, az emberek hogy tudnak azonosulni Szilveszter gazdával, hogy lehetnek ennyire egyszerűek” – fakadt ki a verseny után nővére, Vera, aki szerint „csak majomkodás az, amit a gazda csinál”, hiszen „kutyapózban lihegett”, a nézőknek pedig „nem kell más, mint cirkusz”. Gabi szülei pedig úgy látják, az ország nem nyitott egy olyan sokszínű tehetségre, mint a lányuk. Szilveszter gazda – akit hidegen hagyott Vera kritikája – azonban visszavágott neki. „A másik Tóth lány álljon helyt a próbákon és mutassa meg a táncparketten, mit tud! Ha ő szebben és jobban tud táncolni, mint én, akkor elfogadom, hogy egy majom vagyok” – nyilatkozta a Borsnak.

A Blikk beszámolója szerint Tóth Gabin – akinek a partnere megsérült a próbán – az egész adás alatt látszott a feszültség, mintha érezte volna, hogy ők fognak távozni a műsorból. Mindenesetre nagyon hálás a Szombat esti láznak; állítása szerint ugyanis a tánc billentette ki a szakítás miatti depresszióból, illetve átformálta emberileg, és önfegyelemre tanította, ami nagyon hiányzott belőle.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top