Sztárok

Teljesen kicserélődik az X-Faktor

Nagy Feró is kiszáll a tehetségkutatóból. A zenész úgy döntött, inkább koncertezni jár az X-Faktor helyett, mert azzal most jól keres. Az új műsorvezetővel teljesen új mentorok jönnek – írja a Bors.

Keresztes Ildikó és Malek Miklós után egy újabb mentor száll ki az X-Faktorból. Nagy Feró úgy érzi, három széria épp elég volt neki a mentorkodásból, inkább az együttesére fókuszál a jövőben. A zsűritagság ugyanis hónapokig tartó megfeszített munkával jár, ez idő alatt pedig háttérbe szorul minden más, többek között a Beatrice, amellyel a zenész mostanában igen jól keres. A bulvárlap szerint az is Nagy Feró távozása mögött állhat, hogy a rocker meg akarta előzni a kirúgását. A Bors ugyanis úgy értesült, hogy az RTL Klub teljesen le akarja cserélni a mentorgárdát, így a korábban felmondott Keresztes Ildikó és Malek Miklós után Geszti Péternek is mennie kell. „Egy alapos vérfrissítés ráférne a műsorra. Most nem érzem magamban a vágyat, hogy szívesen ott lennék” – indokolta döntését a rocker. Ezzel mind a négy mentori szék kiadó, sőt a szülési szabadságát töltő Ördög Nóra helyét szintén új műsorvezető veszi át.

Teljesen kicserélődik az X-Faktor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top