Sztárok

Kislánya miatt izgulhatott Claudia

Minden szülő életében nagy izgalom, ha a gyermekét a színpadon látja. Claudia is így érzett, amikor A Nagy Duett című műsor adásában kislánya, Panka is színpadra lépett.

A kislány ráadásul a nyertes páros, Cseke Katinka és Kökény Attila háttértáncosaként debütált a televízióban hiphopcsapatával. Clau a Mokka stúdiójában elárulta, annyira felment benne az adrenalin, hogy Katinkáék produkciójára nem is emlékszik. „Soha nem izgultam még ennyire. Amikor a kislányom táncolt, azt éreztem, hogy az adrenalin a fülemen folyik ki. Katinkáékból semmit nem láttam, fogalmam nem volt, mit csináltak, úgyhogy az értékelésnél is csak a zsűrire hagyatkoztam” – mesélte a műsorvezető. Panka szinte minden próbára elkísérte az édesanyját, a stábtagok pedig nagyon megszerették a barátságos, cserfes kislányt. „Minden gyerek szeret a szülei munkahelyére bejárni, Pankának az a természetes, hogy mi a tévében vagyunk. A kamasz gyerekek lehet, hogy már szégyellik az ilyet, Panka egyelőre nagyon élvezi. Ráadásul látom, hogy a gyerekemet magáért kedvelik, nem pedig azért, mert a Claudia gyereke.”

További képek.
További képek, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top