Sztárok

Amire lehetetlen nemet mondani!

Ébresztő! Itt van! Végre megérkezett! Már biztosan Te is hosszú hetek óta vártad, hogy ne csak a naptár szerint legyen tavasz, hanem valóban beköszöntsön a jó idő!

Idén szokatlanul hosszúra nyúlt a tél, de végül mégis átadta helyét a melengető napsugaraknak. A téli pihengetés és lustálkodás után legfőbb ideje, hogy élvezd a napsütést, pezsgést és a programokat a szabadban! A mindennapi pörgéshez persze nem elég az elhatározás, energiára is szükséged lesz. Az egyedi ízvilágú, vitamindús Tolle tejtermékek segítenek abban, hogy tavasszal is megőrizd vitalitásodat! Kifejezetten érdemes odafigyelned a sajtfogyasztásra is, hiszen egy ízes sajt tele van a szervezeted számára nélkülözhetetlen fehérjékkel, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, valamint értékes kalciumforrás. Már 10 dkg sajt fedezi napi fehérjeszükségleted 40-45 százalékát. Pozitív élettani hatásai közül érdemes kiemelni a tejcukor tartalmát is, amely megkönnyíti a kalcium felhasználását a szervezetedben.

 

Amire lehetetlen nemet mondani!

 

A Tolle széles választékában Te is megtalálod a kedvedre való sajtot! Ám a sokféle finomság közül most talán a Tolle félkemény trappistát érdemes a leggyakrabban választanod. Kellemesen zamatos, telt íze, rugalmas, könnyen vágható, szájban elomló állaga már önmagában főnyeremény, de most egyéb értékes ajándékokat is nyerhetsz Magyarország közkedvelt sajtjával. Egyszerűen részt vehetsz a játékban! Vásárolj legalább 2 db kerek Tolle trappista sajtot. Ezután már csak vissza kell küldened a teljes  fedőfóliákat 2013. június 15-ig a megadott címre.

Amire lehetetlen nemet mondani!

 

Egy kis szerencsével megnyerheted a családi wellness hétvégét, a 3×100 000 Ft egyikét, vagy a fődíjat, az 1 000 000 Ft-tal feltöltött bankkártyát!

Ugye erre lehetetlen nemet mondani?

A teljes védőfóliákat a név, cím és jelmondat feltüntetésével az alábbi címre küldd vissza:

„Amire lehetetlen nemet mondani!”  1255 Budapest, Pf. 133.

A nyereményjáték sorsolásának időpontja: 2013. július 1.

Kérjük, további részletekért látogass el a Tolle honlapjára: www.tolle.hu

Amire lehetetlen nemet mondani!

 

A Tolle termékek segítségével megőrizheted egészségedet! Nincs más dolgod, csak élvezd a tavaszt, és töltődj fel energiával és élményekkel!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top