Sztárok

Halálosan megfenyegették Hajdú Pétert

A Frizbi műsorvezetője komolyan veszi a fenyegetést, és megteszi a szükséges ellenlépéseket. Úgy döntött, ügyvédhez fordul, hogy megvédje magát a szélsőjobboldali eszméket valló férfival szemben- írja a Bors.

Halálosan megfenyegette Hajdú Pétert az interneten az önmagát nagykanizsai lakosnak valló H. Gábor. A férfit, aki az arcát is vállalta, az sem érdekli, hogy komoly következménye lehet az ügynek. Napokkal ezelőtt, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor Facebook-oldalára töltötte fel a szélsőjobboldali eszméket valló fenyegető a rövid, de annál keményebb üzenetét: „Majd ha kést fogok a nyakadhoz, akkor arcoskodj!! Meghalsz!!!” A jelenleg Komár László exével pereskedő Hajdú – aki a bulvárlaptól értesült a bejegyzésről – úgy döntött, jogi lépéseket tesz az ügyben. „Nem vagyok egy ijedős fiú, de azt gondolom, a sajtónak és minden jóérzésű embernek kötelessége a legkeményebben fellépni az ilyen deviáns alakokkal szemben” – reagált a tévés, akire a legutóbbi műsorában Hada Renáta bukott ki.

Halálosan megfenyegették Hajdú Pétert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top