Sztárok

FŐTÁV – Díjnet.hu nyereményjáték!

Fizesd FŐTÁV-számládat a Díjneten, és nyerj!

FŐTÁV - Díjnet.hu nyereményjáték!Díjnet-regisztrációval most időt és pénzt takaríthatsz meg, és ha a szerencsés nyertesek között vagy, egy értékes Samsung nyeremény tulajdonosa lehetsz.

Postai sorban állás helyett fizesd távhőszámládat kényelmesen a www.dijnet.hu oldalon, és részt vehetsz nyereményjátékunkon. Nem kell mást tenned, mint regisztrálni 2013. 04. 22. – 2013. 05. 19. között a Díjneten a FŐTÁV-számlák rendezésére.

A játékban részt vevő, új regisztrálók között kisorsolunk egy Samsung NP300E5C-S06HU notebookot, egy Samsung Galaxy Tab 2-t és egy Samsung Galaxy Ace kártyafüggetlen okostelefont, hogy még kényelmesebben rendezhesd közműszámláidat!

Nem feledkezünk meg a Díjnet rendszerébe már korábban regisztrált díjfizetőinkről sem! Köztük is kisorsolunk egy Samsung Galaxy Ace típusú kártyafüggetlen okostelefont.

A nyeremények sorsolására 2013. május 29-én 10.00 órakor kerül sor közjegyző jelenlétében.

FŐTÁV - Díjnet.hu nyereményjáték!

A FŐTÁV elkötelezett a papírhasználat csökkentése iránt. Az e-számlaügyintézéssel Te is támogatod törekvéseinket és csökkentheted saját ökológiai lábnyomod méretét.

További részletekért és információért kérjük, látogass el weboldalunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top