Sztárok

Szerelem hevében fakadt dalra Rubint Réka

Szerelmes üzenettel köszöntötte negyvenkettedik születésnapja alkalmából férjét Rubint Réka, aki örömében még dalra is fakadt. Nem először.

Szerelem hevében fakadt dalra Rubint RékaAz elmúlt egy év megpróbáltatásai, Norbi többszörös szívműtéte még jobban összekovácsolták a házaspárt. Napokkal ezelőtt Réka már közzétett egy videót, amin éjszakai kocsikázásra indult férjével. A házaspár útja igazi múltidézés volt, hisz azzal a Ladával indultak útnak, amit Norbi kapott tizedik házassági évfordulójukra feleségétől. A szerelmesek kedvenc dalukat énekelve furikáztak a kivilágított városban. Ma pedig Réka egy Facebook-üzenetben köszöntötte fel imádott férjét negyvenkettedik születésnapja alkalmából, meglepve őt egy egy évvel ezelőtti videóval, ami még azelőtt készült, hogy Norbi szívbetegsége miatt sebészkés alá kényszerült. Az elmúlt egy év megpróbáltatásai még jobban összekovácsolták a párt, akik a videók tanúbizonysága alapján szerelmesebbek, mint valaha.

„Drága Szerelmem! Eltelt 12 gyönyörű, közös év, melynek minden perce és pillanata »varázslat« volt Veled… Az elmúlt 1 év nehézségei, kórházban töltött gyötrelmes hetei rengeteg mindenre megtanítottak mindkettőnket… Értékelni mindazt, ami az életben a legfontosabb: az Egészség és a Szeretet!!! Tanítást kaptál, mellyel még nagyszerűbb EMBER lettél!!! Ezzel, a tavaly nyáron készült videóval szeretnék Neked Nagyon Boldog 42. Születésnapot kívánni, amikor a szívműtéted előtt, tele félelemmel, de mégis vidáman, szerelmesen, egymást bátorítva indultunk neki a »nagy« útnak…
Isten éltessen!!!” – írja Réka a Facebook-oldalán. Itt pedig megnézheted, hogyan énekelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top