Sztárok

Hogyan? Tíz kilót fogyott a Jóban Rosszban szereplője

Teljes ruhatárcserére kényszerült a Jóban Rosszban Elvira nővére. Juhász Adrienn azonban nem bánja a váratlan kiadásokat, sőt reméli, hogy hamarosan ismét kidobhatja újonnan vásárolt ruháit.

Hogyan? Tíz kilót fogyott a Jóban Rosszban szereplőjeGömbölyded nővérből dögös csajjá változott Juhász Adri. A TV2 sorozatának egyik főszereplője két hónap alatt tíz kilótól szabadult meg, és amint mondja, ez még csak a kezdet. „Most a tizedik kiló mínusznál járok, még ugyanennyit szeretnék leadni – mesélte kicsattanó energiával Adrienn. – Harmincöt éves leszek szeptemberben, és szerintem huszonöt éves korom óta nem éreztem magam ilyen jól. Sokkal fittebb és energikusabb vagyok.”

A sorozat színészeit szigorú szabályok kötik a külsejükkel kapcsolatban. Ám Adrinak nem kell attól tartania, hogy megdorgálnák, amiért át kell szabni nővér köpenyét, sőt a sorozat producerének a keze is benne van a színésznő átalakulásában. „Egy baráti beszélgetés alkalmával mondtam Nagy Tamásnak, hogy szeretnék lefogyni, de egyedül nem megy, segítségre van szükségem. Nem gondoltam volna, hogy komolyan veszi, amit mondok, de legnagyobb meglepetésemre, 2-3 hónap elteltével szólt, hogy talált nekem segítséget. Úgyhogy az engedélyt és a támogatását megkaptam a főnökeimtől” – mesélte a sorozat kedvenc nővére, aki egy egészségmegőrző program keretében mostantól sportolásra biztatja rajongóit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top