Sztárok

Levették a lábáról Hajós Andrást

Levették a lábáról és könnyekig hatották Hajós Andrást Az ének iskolája válogatóján. A sztár állva tapsolt a tehetséges fiúnak.

Eleinte alig jutott szóhoz a zsűri, amikor a 12 éves Bari Lacika befejezte produkcióját Az ének iskolája tegnapi adásában. Amikor magukhoz tértek, állva kezdtek tapsolni a fiúnak, és egymás szavába vágva méltatták őt.

A kisfiú zenészcsaládban nőtt fel, egészen kicsi korától kezdve zongorázik, rajong Bachért és az Emil Rulezért is. A zenét egy csodának, ajándéknak tartja, és álma az, hogy zongoraművész és énekes legyen. Bár nem tanult énekelni, mégis csoda történt a stúdióban, amikor dalra fakadt. Hajós szerint egyenesen a világ összes hangját elénekelte nekik Lacika. A fiú egyébként titokban azt remélte, hogy ha bejut a műsorba, akkor Hajós András lesz a tanára, álma pedig teljesült is. A megdöbbent és meghatott zsűri tagjai közül Hajós csapatába került az énekes, akinek produkciójára a „megsemmisültem”, „csodálatos hangod van”, „megdöbbentem” szavak jutottak először a tanári kar eszébe. 

Levették a lábáról Hajós Andrást

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top