Sztárok

Rendőrt kellett hívni VV Évára

Mozgássérült nőre támadt és autókat rongált VV Éva, akire kihívták a rendőrséget, de távozott a helyszínről, mielőtt a rendőrök kiértek volna.

Még mindig nincs vége VV Éva aktuális ámokfutásának. A tegnapi cirkusz után, melynek során VV Éva hívta a rendőrséget, hogy bejuthasson volt szomszédjához, Tiborhoz a személyes holmijaiért, ezúttal fordult a kocka, és VV Éva miatt érkeztek rendőrautók a helyszínre. A lány a házkutatás utáni pánikrohamot követően távozott ugyanis a helyszínről, de aztán visszatért, nekitámadt egy mozgássérült nőnek, autókat rugdosott össze, mert úgy érezte, mindenki ellene fordult – a lakók kis híján megverték a balhés celebet. Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, ő taxival elmenekült a helyszínről, írja a Bors, melynek szerkesztőségét hajnalban fel is hívta a lány, hogy elmondja, sikerült egy ismerősénél meghúznia magát éjszakára, de reggel el kell a lakást hagynia, és nincs hová mennie.

Rendőrt kellett hívni VV Évára

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top