Sztárok

Lindsay Lohan megszökött a rehabról, körözést adnak ki ellene

Lindsay Lohan szappanoperájának újabb fejezetéhez érkeztünk. A színésznő azelőtt távozott a 90 napos rehabról, még mielőtt egyáltalán betette volna a lábát. Lindsay-t egyelőre nem találják, így akár rendőrségi hajtóvadászat is indulhat ellene. És ebből nem készült film. Döbbenetes...

Lohan kisasszony hosszú és rögös útja a rehabra újabb fordulatot vett. A 26 éves lecsúszott híresség ugyanis a cél előtt döntött úgy, mégsem kér a segítségből. Bár ügyvédje azt közölte a bírósággal, hogy védence reggel 8.45-kor bejelentkezett az elvonóra, Lohan soha nem is lépte át a Morningside Rehabilitációs Központ küszöbét. „Nem megyek rehabra, nem megyek rehabra! Vigyen vissza a reptérre” – üvöltötte zaklatottan sofőrjének Lohan, tudta meg a New York Daily News.

A 90 napos rehabra, 270  darabos szettel készült (forrás: Twitter)
A 90 napos rehabra 270 darabos szettel készült Forrás: Twitter

Azóta senki sem tudja, merre lehet a drogfüggő színésznő, aki ellen – ha napnyugtáig nem jelentkezik be az elvonóra – akár hajtóvadászatot is indíthat a rendőrség. „Ha bebizonyosodik, hogy visszarepült New Yorkba, akkor kérvényeznem kell a bíróságon, hogy adjanak ki ellene körözést” – nyilatkozta a lapnak Santa Monica város ügyésze, Terry White.

Zsaruk és az elvonó szakemberei várták, hiába
Zsaruk és az elvonó szakemberei várták, hiába

Lindsay Lohan fordulatokkal teli történetét már mi sem tudjuk pontosan követni. Számos autóbaleset, ékszerlopás, anyjával közös átdrogozott éjszakák mind-mind szerepelnek az egykori gyereksztár feketelistáján. Legutóbb szintén egy általa okozott autóbaleset miatt került bajba, amikor is hazudott a rendőröknek a baleset körülményeiről. Hogy elkerülje a börtönt, ügyvédje elérte, hogy vallja magát drogfüggőnek, és ezzel egy 90 napos elvonóra ítéljék, ahol most mégsem jelent meg.

Börtön lesz a vége...?
Börtön lesz a vége…?

Utoljára apjával, Michael Lohannel beszélt telefonon, aki közölte vele, hogy ha nem megy azonnal vissza a központba, akkor le fogják tartóztatni, és százezer dolláros (22,5 millió forint) óvadékot állapítanak majd meg, amit ő ugyan ki nem fizet, és mehet a börtönbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top