Sztárok

Még keresi a helyét Stohl

Még zavarban érzi magát a Vígszínház színpadán színész. A teátrum direktorát, Eszenyi Enikőt ugyan nem érdekli Stohl András zűrös múltja, ám mégsem pózolt vele közös fotón.

A Nemzeti Színházból kilépő Stohl Andrást csütörtökön mutatták be a Vígszínházban. „Eljöttem valahonnan, ami az otthonom volt, és most be kell költöznöm valahová, ahol még azt sem tudom, hogy hol kell bejönni a színpadra” – vallotta be Stohl, aki Georg Büchner Danton halála című darabjában debütál az új munkahelyén. A darabot egyébként a Nemzetitől érkezett Alföldi Róbert rendezi, a főszerepet pedig Stohl András játssza. Eszenyi Enikőt mindenesetre nem érdekli a színész zűrös múltja, csupán a kiváló színészi teljesítménye. „Nekem csak az számít, hogy tehetséges, jó színészekkel töltsem meg a színházat, akik kiszolgálják a nézők igényeit” – jelentette ki a Blikknek. A Bors viszont úgy látja, a direktor szavainak ellentmond az, hogy nem volt hajlandó együtt fényképezkedni a színésszel, akit a napokban gyanúsítottként hallgattak ki. „Azért nem álltunk össze, hogy később a rosszindulatú cikkekhez ne használhassák fel a képeket. Különben korábbról számtalan közös képünk van Andrással” – indokolta Eszenyi, miért is kifogásolta, hogy közös fotón pózoljon Stohllal. Egyébként Szabó Erika, a Barátok közt egykori Tildája – aki jelenleg a Színművészeti Egyetem hallgatója – ugyancsak a Vígszínházhoz szerződött az új évadra: a Sógornők, valamint a Vízkereszt, vagy amit akartak című darabokban játszik.

Még nem találja a helyét Stohl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top