Sztárok

Így él a szakítás óta Rippel Feri

Az artista – akinek négy év után ment tönkre a házassága – állítja, boldogabb, mint valaha. Újra flörtöl, és élvezi az életet a több hónapos őrlődés után.

Valósággal kivirult és sugárzik a boldogságtól Rippel Feri, és ezt ő maga is elismeri. Saját bevallása szerint újra tud aludni és mosolyogni, mióta különköltözött feleségétől, Vivientől, és közösen a válás mellett döntöttek. Állítja, rádöbbent arra, hogy el kell válnia ahhoz, hogy önmaga lehessen. „Elmúlt minden bajom, fájdalmam” – jelentette ki a Blikknek az artista, aki szerint a szakításuk óta a volt párja, Vivien is csodálatosan néz ki; szebb, mint valaha. Már nagyon szívesen fogadja a flörtöket a népszerű artista, és élvezi, hogy kacérkodnak vele a nők. „Amikor szakítottunk, azt gondoltam, bele fogom vetni magam az életbe, és minden ujjamra kerítek egy nőt, de nem így lett, amit egyáltalán nem bánok. Észrevettem, hogy amióta kiderült, válunk, jóval többen megkeresnek, jelzik, hogy kaphatóak lennének valamire” – árulta el.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top