Sztárok

Csődbe jutott Ganxsta Zolee

Könnyen megeshet, hogy viszi a bank a rapper és az apja otthonát is. Ganxsta – akinek még 50 milliós tartozása van – hónapok óta nem törlesztett, a devizahitelben pedig az apja, Zana József is érintett.

Csődbe jutott Ganxsta Zolee, és úgy tűnik, édesapját, Zana Józsefet is magával rántja. Egy bedőlt devizahitel miatt ugyanis utcára kerülhetnek mindannyian, ha nem kapnak mentőövet. Mint a Blikk megtudta, a rapper – akit kiretusált SuperTV2 – helyzete annyira tragikussá vált, hogy már három hónapja nem tudta fizetni a törlesztőrészletet. A 7 évvel ezelőtt felvett hitelből hiába fizetett már vissza 16 milliót, még most is körülbelül 50 milliós az adóssága. Ráadásul nem csak az ő házát viheti el a feje fölül a bank, apja, Zana József is az utcára kerülhet. A hitel felvételekor ugyanis a 75 éves színész lakására is jelzálog került fedezetként. „Annak idején szívesen vállaltam, hogy segítek a fiamon azzal, hogy a lakásomra jelzálogot tesznek. (…) Nem hibáztatom Zolit, nem tehet semmiről” – mondta megtörten a színész, aki a próbálkozásai ellenére egyelőre egy színháznál sem kapott munkát.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top