Sztárok

Saját műsorra vágyik Sebestyén Balázs

Szupersztár lett az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, akár az X-Faktor vezetését is visszautasíthatja. A tévés a tehetségkutató műsorvezetői posztja helyett inkább egy saját, önálló, beszélgetős műsorra vágyik.

Egyelőre még nem dőlt el, hogy a szülési szabadságra távozó Ördög Nóra után ki lesz a 2013-as X-Faktor műsorvezetője; Sebestyén Balázs és Istenes Bence egyaránt esélyesnek számít. A pletykák szerint a végső döntés nemcsak az RTL Klub vezetőin múlik, hanem Balázson is, aki mára már akkora sztár lett a csatornánál, hogy ő maga döntheti el, milyen produkcióban vállal szerepet – írja a Bors. A tévés ugyanis régóta szeretne egy beszélgetős műsort, amelyben rögtönözhet, és amely formálja a közvéleményt. Egy két évvel korábbi interjúban be is vallotta, hogy egy beszélgetős műsor lenne számára az abszolút szakmai fejlődés. A bulvárlap szerint, már folynak is a tárgyalások arról, hogy ősszel elinduljon a felvétel, s könnyen meglehet, hogy a csatorna benne látja a köztévéhez igazolt Fábry utódját. Amennyiben a tévés az X-Faktor vezetése helyett valóban inkább egy késő esti beszélgetős műsor felé kacsingat, az mindenképpen a táncos lábú műsorvezető, Istenes Bence malmára hajtja a vizet. Sebestyén Balázs a jövőbeni terveiről egyelőre nem akart beszélni, Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója pedig csak annyit közölt, hogy late night show-ról nem tárgyalnak, de Balázs mindenképpen testhezálló feladatot fog kapni.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top