Sztárok

Elnapolták az esküvőt Vajnáék

Nemcsak az időpontja, hanem a helyszíne is változott a világhírű producer és kedvese, Palácsik Tímea esküvőjének. Andy Vajna egészen Hollywoodig repteti a násznépet.

A filmproducer és 38 évvel fiatalabb kedvese megváltoztatta az esküvőjük időpontját és helyszínét – értesült a Bors. Korábban úgy tervezték, hogy a nyár elején Budapesten tartják a menyegzőt, most azonban úgy döntöttek, két hónapot várnak a ceremóniával. A bulvárlap információi szerint Andy Vajna és Damu Roland egykori barátnője, Palácsik Tímea augusztus végén kelnek egybe, a helyszín pedig Los Angeles, pontosabban Hollywood lesz. Az eseményen csupán a legszűkebb baráti kör és rokonság lesz majd jelen, Vajnáék maximum ötven fővel terveznek. Világhírű vendégekre is számítani lehet, mivel a világhírű producer – aki fülig szerelmes Tímeába – többükkel (mint például Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro) évtizedek óta szoros barátságot ápol.

Elnapolták az esküvőt Vajnáék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top