Sztárok

Depeche Mode-ereklyék Budapesten

A világhírű zenekar sokadszorra látogat el hozzánk, de fellépésüket most egy rendhagyó kiállítás is kiegészíti a rajongók által összegyűjtött ritka emléktárgyakból.

Ki ne gyűjtötte volna, ha máskor nem, tinikorában a kedvenc zenekaráról készült képeket, és ki nem álmodozott róla, hogy egyszer majd az ő kezében landol egy a dobos által a közönség felé hajított dobverő?

Depeche Mode ereklyék Budapesten

 

A május 11. és 23. között a Design Terminálban megrendezett kiállításon a zenekar fennállásának legérdekesebb ereklyéit nézhetik meg a látogatók. Az összegyűjtött tárgyak zöme a Burmeister-gyűjteményből, a legnagyobb magántulajdonban lévő Depeche Mode-kollekcióból érkezik Budapestre, és az első demófelvétel mellett olyan érdekességeket is tartalmaz, mint az NDK-ban készült titkosrendőrségi megfigyelések. A ritkaságok között helyet kapnak a legkreatívabb hazai rajongók alkotásai és emléktárgyai is.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top