Sztárok

A svéd nők rajonganak ByeAlexért – videó

Közkívánatra svédül fakadt dalra ByeAlex Malmőben, az Eurovíziós Dalfesztivál sajtótájékoztatóján. A résztvevők szerint a sapkás fiú egy édes pofa.

Üdvrivalgás és tapsvihar fogadta ByeAlex előadását az Eurovíziós Dalfesztivál sajtótájékoztatóján. „Annyira édes vagy” – mondta aléltan az esemény női moderátora a megfontolt beszédű énekes produkciójának a végén, aki a próbák mellett a város felfedezésével tölti el a napjait, és örül, hogy tiszta a levegő. Míg a magyar közönség egy része még mindig Márta Alexen köszörüli a nyelvét, addig a svédek szívébe máris belopta magát. A semmiből feltűnt, egyslágeres ByeAlex ugyanis a közönség kérésére svédül is előadta győztes slágerének, A kedvesemnek a refrénjét. Az eredeti tervek szerint a dalversenyen is lett volna egy svéd betét, azonban mivel csak a határidő után készült el a kétnyelvű változat, így a szervezők már nem tudták elfogadni az átiratot. A házigazdáknak hála, nem kell tovább álmatlanul forgolódnunk éjszaka az ágyunkban, hisz elintézték, hogy ha csak egyszer is, de megtudhassuk, hogyan is hangzik svéd nyelven a sokat vitatott dalköltemény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top