Sztárok

Két napig bulizott R. Kárpáti Péter

Ötvenedik születésnapját ünnepelte R. Kárpáti Péter, aki igencsak kitett magáért, és két napon át etette-itatta vendégeit – írja a Blikk.

Összes barátját, kollégáját meghívta R. Kárpáti Péter, hogy ünnepeljenek vele. Séfnek egykori Barátok közt-ös kollégáját, Domokos Lászlót, azaz Berényi Attilát kérte fel, aki a másnapra gondolva még savanyú levest is készített a csülkös pacal és kapros zúzapörkölt mellé. A társaság ugyanis egész hétvégén ünnepelte R. Kárpáti ötvenedik születésnapját, akit családtagjai gyerekkori fotójával díszített tortával köszöntöttek. „Hihetetlenül meghatódtam, amikor Verebes István felolvasta a nekem írt versét. Benkő László aznap este csak nekem játszotta a Petróleumlámpát… Ott volt Szily Nóra is, és Ihos Józsi. Megtisztelő volt számomra az is, hogy Bálint Gyuri bácsi is elfogadta a meghívásomat, és 95 évesen együtt ünnepelt velünk” – mesélt a színész a Blikknek.

Két napig bulizott R. Kárpáti Péter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top