Sztárok

Előnytelen fotó a csodaszép színésznőről

Rosszul választott cipőt a cannes-i filmfesztiválra Julianne Moore, amit természetesen a fotósok is azonnal kiszúrtak. A színésznő lábujjait még nézni is fájdalmas.

A szépségért meg kell szenvedni – mantrázza magában minden nő, miközben csodaszép Hamupipőke-cipője már órák óta kényelmetlenül szorítja. Valószínűleg Julianne Moore is elmormolta magában a mondatot, amikor végigvonult Cannes-ban a vörös szőnyegen. A szemfüles fotósok pedig nemcsak gyönyörű mosolyát, de eldeformálódott lábujjait is megörökítették.

Gyötrelmes perceket élt át a hollywoodi színésznő

 
A rossz fazonú, magas sarkú cipellőből élettelenül lógtak ki a kis lábujjai. Moore ennek ellenére mosolyogva pózolt az objektívek előtt, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy amint sikerült helyet foglalnia, azonnal megvált kényelmetlen lábbelijétől. Néhány hete Zoe Saldanának okozott kínos pillanatokat rosszul megválasztott ruhája, míg az Ironman harmadik részének dél-koreai premierjén Robert Downey Jr.-nak gyűlt meg a baja lehúzva felejtett sliccével.

Gyötrelmes perceket élt át a hollywoodi színésznő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top