Sztárok

Extrém módon rajonganak ByeAlexért

Fizikafeladatot ihletett ByeAlex "Kedvese". Az énekes rajongótábora napról napra növekszik, és a rajongás egyre extrémebb formákat ölt.

ByeAlex filozófus, újságíró, énekes egyre népszerűbb dalával most már azok is közelebbi ismeretségbe kerültek, akik az eurovíziós tévéközvetítés ideje alatt a fizika-pótzárthelyire gyúrtak. Az énekes közösségi oldalára töltötte fel azt a dolgozatot, amelyet a Kedvesem című, mostanra örökzölddé vált slágere ihletett.

Extrém módon rajonganak ByeAlexért

Alex azonban nemcsak a magyar, reál tárgyakért rajongók között tett szert népszerűségre. Egy rajztehetség egészen Oroszországból küldte el művét az énekesnek, amelyen az Eurovíziós Dalfesztivál 10. helyezettjét két másik társával vetette papírra. ByeAlex, aki Malmőben még Nyertes Zsuzsával is bulizott együtt, azonban nemcsak az emberek között hódít. Az állatvilágot is bevette magának, van olyan, aki saját kutyáját formázná a hipszter előadó képére. Tóth Gabi után pedig még a rettenthetetlen, utánozhatatlan és halhatatlan Chuck Norris is ByeAlex-imázsra váltott. Nézd meg a ByeAlex ihlette fotókat!

Extrém módon rajonganak ByeAlexért
Extrém módon rajonganak ByeAlexért
Extrém módon rajonganak ByeAlexért

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top