Sztárok

Visszatér Bárdos András

Bárdos András új műsora Utolsó nap címmel a STORY4-en! Máig megválaszolatlan kérdések foglalkoztatnak mindannyiunkat hazai és külföldi hírességek halálával kapcsolatban. Miért kellett Diana hercegnőnek élete delén, egy új szerelem kapujában meghalnia? Valóban baleset történt, vagy egy előre megrendezett akcióban vesztette életét?

Visszatér Bárdos AndrásBárdos András ezekre a kérdésekre keresi a választ új oknyomozó dokumentummagazin-műsorában. 

A sorozat első epizódjában, 2013. június 3-án este Lady Diana utolsó napjainak és tragédiájának titkait ismerhetjük meg. Szemtanúk és több tucat olyan fotó lesznek ebben segítségünkre, amelyeket korábban még sehol nem láthattak a tévénézők.

A második rész a legendás Beatles-tag, John Lennon máig megmagyarázhatatlan New York-i meggyilkolásának krónikáját meséli el.  A hidegvérű elkövető, Mark David Chapman vall a három hónapig tervezett merényletről és arról, miért éppen Lennont választotta célpontjául. Az exkluzív felvételek megdöbbentő információkkal szolgálnak a sztárokat megfigyelő és mindenhová követő Chapmanről, aki aprólékosan kitervelt tettével szándékozott híressé válni.

A sorozat további részeiben olyan prominens személyiségek utolsó napjait és tragédiájukhoz vezető utat követhetjük nyomon, mint Steve Jobs, Michael Jackson és Osama bin Laden.

Az év második felében pedig a hazai közélet ismert, tragikusan fiatalon vagy hirtelen elhunyt szereplőinek titkait dolgozza fel Bárdos András.

Utolsó nap – Bárdos Andrással a hiányzó részlet nyomában!

Premier: 2013. június 3. hétfőn este 21:00,

Ismétlés: vasárnap délután, 13:30.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top