Sztárok

Tökéletes a kémia az RTL két műsorvezetője között

Összeszokott párosként kontráztak egymás poénjaira az X-Faktor negyedik szériájának új műsorvezetői. Lilu és Bence elmondásuk szerint villámgyorsan hangolódtak egymásra.

Többszöri próbálkozás után sikerült csak elkészíteni az X-Faktor-fal előtti közös fotót a tehetségkutató újdonsült műsorvezető-párosáról. Bence mellett ugyanis nehéz komolynak maradni, de szerencsére Lilu tökéletesen veszi fiatalabb társa poénjait. „Nagyon hamar összeszoktunk. Nem volt nehéz és nem is kellett hozzá sok idő, az első pillanattól megtaláltuk a közös hangot. Értjük és szeretjük is egymás humorát. Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy jó páros leszünk” – kezdte Lilu, aki nagyon hamar megkedvelte újdonsült műsorvezetőtársát. Bence pedig nemcsak tapasztaltabb partneréről, de karrierje eddigi legnagyobb feladatáról is gyermeki lelkesedéssel beszélt. „Tavaly már részese voltam valamennyire az X-Faktornak, hisz a háttérműsort én vezettem, de most a nagyot csinálni, óriási élmény. Ez eddig a legkomolyabb feladat, amit pályafutásom során kaptam. Örülök, hogy Lilu mellett élhetem át ezt az élményt, hisz tökéletesen működik kettőnk között a kémia. Jó a humora, vevő a csipkelődésekre, veszi a poénokat. Nagyon várom a közös munkát” – mondta Bence, aki igazi porondmesterként hozta fergeteges hangulatba a szombati előválogató lelkes jelentkezőit.

Tökéletes a kémia az RTL két műsorvezetője között
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top