Sztárok

Őt szereti az Éjjel-nappal Budapest Lalija

Lali tovább próbálkozik, hogy újra minden a régi legyen a budai albérletben. Közben azt is elárulta, kibe szerelmes.

Éjjel-Nappal Lali nem nyugszik bele családja széthullásába

Nem találta a helyét a buliban

Egy partin futottunk bele az Éjjel-nappal Budapest szereplőibe. Legnagyobb meglepetésünkre a sorozat örök vidám Laliját alakító szereplő visszafogottan szürcsölte az energiaitalt. „Ez a fajta buli nem az én világom. Egy pohár pezsgővel a kézben sétálgatni fel és alá. Annyira nem érzem. Meg szomorú is vagyok kicsit” – kezdte Bunyós Pityu világraszóló cimborája, és egy kis unszolás után beavatott minket szíve legnagyobb bánatába.

Barátai miatt szomorkodik

„A sorozatban, az albérletben sajnos mostanában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, a banda széthullott. Akaratom ellenére sehogy sem tudom összehozni őket, pedig azt szeretném, hogy újra olyan legyen, mint régen. Emiatt szomorú vagyok. Úgy tűnhet, hogy Lali kifogyott az ötletekből, de Lali sosem fogy ki. Ők az egyedüli olyan emberek, akik a boldogságot jelentik számára. Neki nincs senkije, csak ők” – mondta.

A csajozás boldogít

„Az, hogy most nincs barátnőm, nem azt jelenti, hogy nem vagyok szerelmes. Minden nap egy új lányba vagyok szerelmes. Éppen abba, akit meglátok. Most épp beléd. Te vagy most az, akivel elképzelem a jövőmet” – kacsingatott kolléganőnkre a göndör hajú fiú, aki nemcsak a sorozatban próbálja meghódítani az összes szembejövő csajt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top