Sztárok

Nagyot hibázott Katalin hercegné – fotó

Vilmos herceg felesége kétszer felvette ugyanazt a kalapot, mégpedig két igen jelentős királyi eseményen. Anglia kiakadt, a divatszakértők háborognak, mi pedig csak mosolygunk!

Ő is csak ember, elfelejthet dolgokat – ez lehet a mentsége! De nagyon ciki, hogy az idei év legjelentősebb királyi eseményén, a királynő megkoronázásának hatvanadik évfordulója alkalmából rendezett istentiszteleten a cambridge-i hercegné ugyanazt a kalapot viselte, mint a tavalyi, gyémántjubileumi eseménysorozat csúcspontján, a Szent Pál-székesegyházban megtartott hálaadáson. Az hagyján, hogy a ruhája kísértetiesen hasonlított az akkor viselthez, de a kalap ugyanaz volt. Ez pedig vétek a divat és a protokoll ellen is – írták a brit lapok.

 
2012-ben a gyámntjubileimu ünnepségen
2012-ben a gyémántjubileumi ünnepségen
 
2013-ban a koronázási ünnepség évfordulóján
2013-ban a koronázási ünnepség évfordulóján

Tény, hogy a királyi protokoll még húsz éve is azt írta elő, hogy az uralkodócsalád nőtagjai nem jelenhetnek meg ugyanabban a ruhában kétszer. Ám a spórolás és a gazdasági helyzet felülírta ezt az évszázados szabályt. Azóta a királynő is viseli ugyanazt a ruhát, kalapot más-más eseményeken. De nem a legjelentősebbeken, amikor az egész világ azt nézi, mit viselnek a Windsor-dinasztia hölgyei.

Valami igazság azért van a dologban, tényleg ciki, végül is van elég pénzük egy új kalapra, vagy valaki szólhatott volna a hercegnének, hogy más fejfedőt vegyen fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top