Sztárok

Cameron Diaz behálózta Lady Gaga vőlegényét

A pihenésre ítélt Gaga nyugalom helyett forr a dühtől. Cameron Diaz ugyanis kivetette a hálóját vőlegényére.

A két hónapja csípőműtéten átesett énekesnő szemei csak úgy szikráztak, amikor meglátta a barátjáról, Taylor Kinney-ről és partnernőjéről készült csókolózós képeket. Bár csak a közös filmjük miatt tapadtak egymás ajkaira, Gaga joggal tart a negyvenévesen is kirobbanó formában lévő színésznőtől.

Nincs jól a műtéten átesett Lady Gaga

A stábtagok szerint ugyanis a két színész egyre szorosabbra fűzik barátságukat. Olyannyira, hogy míg az énekesnő Mexikóban regenerálódik, addig pasija már be is mutatta a családjának Diazt. „Taylor számára most tökéletes kifogás a közös munka arra, hogy miért tölt ennyi időt Cameronnal. De a munkán kívül is sokat vannak együtt. Nemrég egy szülinapi buliban jelentek meg közösen, és Taylor már a testvéreinek is bemutatta Cameront” – fecsegte ki egy stábtag a The Sunnak. Ráadásul köztudott, hogy a szőke színésznő nagy sikerrel bolondítja magába filmbeli partnereit, gondoljunk csak Justin Timberlake-re vagy Matt Dillonra, így Lady Gagának okkal van félnivalója.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top