Sztárok

Válik Hujber Feri?

Egy újabb sztárszerelem ért véget. Hujber Feri és Cynthia házassága válságban.

Soha nem tagadták, hogy kapcsolatuk nem egyszerű, ám eddig minden problémát sikerült megoldaniuk. Néhány hónappal ezelőtt azonban már arról beszéltek, hogy külön ágyban alszanak és hogy házasságuk új jelszava a nyitott kapcsolat. Mostanra pedig úgy tűnik, a szerelem is ellobbant. A legfrissebb hírek szerint Hujber Feri és felesége annyira elhidegültek egymástól, hogy egyetlen megoldás a különválás maradt.

Válik Hujber Feri?

„Cynthia küzdött ezért a házasságért, noha tudta, hogy Ferit világéletében hajtotta a vére. Azon még megpróbálta hősiesen túltenni magát, hogy a férjét csókolózás közben fotózták le egy idegen nővel, vagyis hogy Feri ország-világ előtt megalázta” – nyilatkozta a Story magazinnak az összetört szívű feleség egyik neve elhallgatását kérő barátnője. Pedig Cynthia még akkor is kitartott férje mellett, amikor ő komoly alkoholproblémákkal küzdött. A pár ismerőse azt is elárulta, mikor sokallt be az UFO egykori énekesnője. „Akkor lett nagyon elege, amikor Feri egy hosszas beszélgetést követően közölte vele, hogy nemcsak belé, hanem a világ összes nőjébe szerelmes. Ekkor adta föl” – ecsetelte a házasság felbomlásának részleteit az ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top