Sztárok

Álomszerződést kapott az Attraction

400 milliós Las Vegas-i szerződést kapott a magyar sztárcsapat. Az árnyszínház tagjai most gőzerővel csiszolják angolnyelv-tudásukat.

Hiába a plágiumvád, 1,2 millió fontos, azaz 400 millió forintos szerződést kapott Las Vegasban az Attraction – írja a Blikk. A Britain’s Got Talent győztes magyar csapata a világhírű Mirage Hotelben lép színpadra 3 hónapon keresztül minden este milliókért. A sokat támadott társulat 83 millió forintnyi nyereménnyel távozott a versenyből, és már a helye is meg volt az összegnek: egy részéből ugyanis egy új óriásprojektort akartak venni. Mindenesetre az Attraction most már gőzerővel készül Las Vegasba, sőt angolnyelv-leckéket kezdett venni az egész társulat. „Már rengeteg felkérést kaptak, hogy különböző reklámokban szerepeljenek, és ehhez nem elég a mostani angol tudásuk” – nyilatkozta a Daily Starnak egy kaszinóműsor-szervező cég producere. Mint mondja, nagy sikert jósolnak a magyar társulatnak, mert amit előadnak, azt mindenki érti szerte a világon, tehát sokan üzletet látnak bennük.

Álomszerződést kapott az Attraction

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top