Sztárok

Döbbenet! Rajongót vert Rihanna

Sokkolta a közönségét Rihanna, aki nem elég, hogy kritikán aluli koncertet adott Birminghamben, de még egy rajongóját is megütötte a mikrofonjával.

A barbadosi énekesnő olyat tett, amire nincs mentség. A Diamond World címre keresztelt turnéja egyik állomásaként látogatott el az angol városba. Koncert közben lesétált a közönség elé, akik ettől egyből vérszemet kaptak, és mindenki, ha csak egy pillanatra is, szerette volna megérinteni Chris Brown egykori szerelmét. A YouTube-ra feltöltött videón azonban jól látszik, hogy az énekesnő egyáltalán nem akart barátkozni, és miután többször is visszarántották a kezét ruhájánál fogva, megfordult és dühösen fejbe verte egyik rajongót mikrofonjával.

Döbbenet! Rajongót vert Rihanna

A birminghami közönséget sokkolták az események, és egyáltalán nem zárták szívükbe a régóta furcsán viselkedő énekesnőt. „A koncert egyáltalán nem nevezhető történelminek, időnként olyan érzete támadt az embernek a buli során, mintha Rihanna unná az egészet. Általában a maximumot hozza ki magából, ám most egyáltalán nem lelkesedett, a szemei teljesen halottak voltak. Talán itt az ideje, hogy visszavonulót fújjon” – írta a koncert kritikájaként a London Standard című napilap. A világsztár mély hallgatásba burkolózott az esettel kapcsolatban, és ezzel a húzásával mélyen elásta magát több százezer imádója szemében. A koncert egyébként több mint kétórás késéssel kezdődött meg, mert Rihanna előző nap sokáig bulizott Cara Delevingne modellel, ezért nem bírta összeszedni magát. Bocsánatot persze ezért sem kért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top