Sztárok

Kirúgta menedzserét Tóth Gabi

Megvált menedzserétől az énekesnő, aki milliókat spórol ezzel a lépéssel, ugyanis megtarthatja az X-Faktorért járó teljes gázsit.

Szakított menedzserével Tóth Gabi, akinek emiatt a jövőben nem kell osztoznia vele az x-faktoros keresetén – írja a Blikk. Ha nem bont szerződést az énekesnő – aki a táncpartnerével jött össze a Szombat esti láz című műsor alatt –, akkor a mentorként kapott körülbelül 10 milliós összegből 2-3 milliót tovább kellett volna passzolnia a menedzserének. Amikor ugyanis egy sztár aláír egy szerződést egy nagy produkcióhoz, akkor az nemcsak számára jövedelmező, hanem a vele foglalkozó menedzsmentnek is. A legtöbb gázsiból minimum 20-30 százalék üti a menedzser markát. A bulvárlap úgy tudja, Tóth Gabi – aki legkevesebb 25 milliót keres idén – néhány évvel ezelőtt már megégette magát egy hasonló helyzetben: amikor szerepet vállalt a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, a 3 millió forintos gázsiból mindössze 800 ezer forint került végül a bankszámlájára. Fitos László, az énekesnő eddigi menedzsere állítja, nincs benne tüske a történtek miatt, békében váltak el egymástól.

Kirúgta menedzserét Tóth Gabi

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top