Sztárok

Gyerekkora traumájáról vallott Radics Gigi

Hordónak csúfolták és húsz kilót kellett fogynia Radics Giginek, mindezt akkor, amikor még kislány volt.

Radics Giginek nincsenek súlyproblémái, és ez nagyrészt annak köszönhető, hogy sokat és rendszeresen mozog, a habzsolás pedig eszébe sem jut, inkább naponta ötször eszik kevesebbet, írja a Bors. Nem volt azonban ez mindig így, Gigi elmesélte, hogy kislány korában hordónak csúfolták, ami mély nyomot hagyott benne.
Egyetlen hónap alatt változott meg alakja, nyolcévesen ugyanis hetven kilóra hízott, amikor egy hónapot nagyszüleinél töltött, és megállás nélkül étellel traktálták. A szülei alig ismertek rá, amikor meglátták a változást, a gyerekek pedig gúnyolni kezdték.
„Nagyon sokat csúfoltak. Úgy becéztek, hogy hordó. Kislányként rosszulesett és mély nyomot hagyott bennem. Végül aztán a szüleim felkerestek egy személyi edzőt, aki heti háromszor másfél órát foglalkozott velem. Megmondta, hogy mit ehetek és mit nem” – mondta a történtekről az énekesnő, aki azóta odafigyel magára. 

Gyerekkora traumájáról vallott Radics Gigi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top