Sztárok

Megszólalt Hajdú Péter és Sarka Kata a korona-visszaadós esetről

Hajdú Péter és Sarka Kata is megszólalt a korona visszaadásának kapcsán

A tegnapi, botrányosnak számító fordulat a Szépségkirálynő című műsorban mindenkit megdöbbentett, de eddig csak Korinna verzióját hallottuk, aki úgy döntött, visszautasítja az időközben mégis gazdára találó Miss Intercontinental címet és koronát. Most Hajdú Péter, a Szépségkirálynő című műsor producere, illetve Sarka Kata ügyvezető igazgató is megszólalt az ügyben. Mindketten ugyanazt a nyílt levelet tették közzé közösségi oldalukon, mely az alábbiakban olvasható.

Megszólalt Hajdú Péter és Sarka Kata a korona-visszaadós esetről„Tegnap megválasztották Magyarország legszebb lányait, a Miss World Hungaryt, a Miss Universe Hungaryt és a Miss Intercontinental Hungaryt. A szépségkirálynő választás történetében először fordult elő, hogy egy versenyező nem fogadta el a koronát. De, akkor miért jelentkezett?? Nagyon egyszerű; ő akarta elvinni a showt! Kifejtem, bővebben is: Kocsis Korinna saját bevallása szerint 3 éves kora óta jár szépségversenyekre. Több tucat megméretésen indult már, a vas megye szépetől a Miss beachgirl versenyig, gyakorlatilag évente próbál, próbált szerencsét a 22 éves kozmetikus lány. Pár évvel ezelőtt az RTL klub Királynő című műsorában is próbálkozott, ahol harmadik lett, vagyis a Miss Earth Hungary. Ennek ellenére két éve szintén jelentkezett – már a TV2-n futó – Szépségkirálynő című produkcióba. A név más volt, de a produkció ugyanaz. Ott is a Miss World, Miss Universe és a Miss Earth Hungary királynőit választották meg. Erről a versenyről kizárták, (ebben nekem is szerepem volt) ugyanis ugyanazt a címet senki sem nyerheti meg kétszer. Nem lenne igazságos a többi indulóval szemben, ha már megválasztott szépségkirálynők versenyeznének. Idén viszont már a Miss Earth licencét nem vásárolta meg a Magyarország Szépe Kft., helyette a Miss Intercontinental nemzetközi verseny jogtulajdonosával állapodtak meg a Miss World és a Miss Universe mellett. Így a zsűri engedélyezte, hogy Kocsis Korinna elinduljon a sokadik szépségversenyén. Most már tudom, hogy miért!
Korinna készült erre az akcióra. Előre eldöntötte (ez a Facebook bejegyzésének időpontjából látszik, mert a poszt időpontjában Korinna a színpadon volt), hogy ha nem lesz első akkor “botrányt” csinál; nem fogadja el a koronát.
Ennyi próbálkozás után derogál másodiknak vagy harmadiknak lenni?? Vagy annyira lenézte versenyzőtársait, hogy azt gondolta, hogy ezek között a lányok között ciki, ha nem ő az első. Igen, ez is benne van, de az elsődleges motiváció egész biztosan az öncélú PR volt. Azt akarta, hogy a hírek róla szóljanak, s ne a szépségkirálynőről. Nem tiszteli sem versenyzőtársait, sem a zsűrit, neki csak egy dolog számít; írjanak róla! Most már világos, nem azért indult, hogy hazánkat büszkén képviselje egy világversenyen. Nem akarta ő a fárasztó és hosszas felkészülést, dehogy is! Ő egész egyszerűen szerepelni akart, azt akarta, hogy róla szóljanak a hírek. 15 perc hírnév Kocsis Korinnának is jár!
De ettől ő még nem lesz Magyarország szépe! Magyarország szépe ugyanis 2013-ban Rákosi Annamária egyetemi hallgató, aki molekuláris biológiát tanul, a Miss Universe Hungary Kárpáti Rebeka lett, és boldogan készül a Miss Intercontinental világversenyre Tímár Brigitta! A hírek mostantól róluk szóljanak. Erről a három gyönyörű lányról, akik büszkén képviselik majd hazánkat a világ legrangosabb versenyein!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top