Sztárok

Meglepő fordulat a Szépségkirálynő-balhéban

Sarka Kata alkut ajánlott a balhés modellnek, aki nemcsak a pert, de a kártérítést is megúszhatja. Kocsis Korinna egyedül volt szobatársával állt szóba, tőle bocsánatot is kért.

Sarka Katáék hajlandóak megegyezni a szépségversenyt felkavaró lánnyal – írja a Blikk. Ha nyilvánosan bocsánatot kér Kocsis Korinna, megúszhatja a pert. Ha pedig visszavonja a vádakat, akkor nemcsak a bírósági eljárás maradhat el, de az is előfordulhat, hogy a kártérítést is megússza. „Nekünk nem a pénz vagy a per fontos, hanem hogy kiderüljön az igazság. (…) Nekünk az számít, hogy tisztázódjon ügy” – jelentette ki Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője. A szombati botrányos adás óta Korinna – akit Sarka Kata immár feloldott a hallgatás alól – egyedül szobatársával, Rákosi Annamáriával vette fel a kapcsolatot. „A Facebookon írt egy hosszabb levelet, amiben bocsánatot kért azért, hogy a műsor így alakult, és tönkretette a mi pillanatunkat” – árulta el Annamária, aki korábban azt állította, hogy Korinna terrorizálta őt a felkészítő táborban.

Meglepő fordulat a Szépségkirálynő-balhéban

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top