Sztárok

Szívszorító! Végigzokogta a temetést a terhes színésznő – fotó

A hét hónapos terhes Jamie-Lynn Siglert színészkollégáinak kellett kitámogatni sorozatbeli apja, James Gandolfini temetéséről.

Tíz évig volt alakított apa-lánya párost a képernyőn James Gandolfini és Jamie-Lynn Sigler, akik ez alatt az idő alatt a magánletben is szoros barátságba kerültek. „Összetört a szívem! Elképzelni sem tudom a fájdalmat, amit most a családja érezhet. Szívem minden szeretetét küldöm nekik, különösen Deborahnak, Michaelnek és Lilianának” – mondta az 51 éves színész halálhírét követően a Maffiózók Meadow Sopranója, aki a csütörtöki temetésen zokogva búcsúzott egykori példaképétől.

Megnézem
Összes kép (1)

Sigler, aki hamarosan világra hozza első gyermekét, talán azért is viselte ennyire nehezen Gandolfini elvesztését, mert a színész legkisebb gyermeke, Liliana még csak 9 hónapos, így nemcsak a barátot, de az árván maradt gyermekeket is megsiratta. A szertartás kezdetén a 32 éves kismama még tartotta magát, mosolyogva köszöntötte egykori kollégáit, ám amikor elkezdődött a gyászmise, már nem bírt könnyeivel, úgy kellett kitámogatni a temetésről. „Tíz évig tanulhattam ettől a fantasztikus színésztől és csodálhattam őt, ezt a nagyszerű férfit. Kincsként őrzöm a közös emlékeket és óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy ilyen közelről csodálhattam az ő nagyságát” – mondta az állapotos színésznő. Sigler mellett Alec Baldwin terhes felesége is részt vett a búcsúztatáson, ő azonban nem könnyeivel hívta fel magára a figyelmet. Hilaria óriási felháborodást váltott ki azzal, hogy a temetés alatt egy percre sem vált meg mobiljától és végigtwitterezte a búcsúztatást. Gandolfini egy héttel ezelőtt Rómában váratlanul, a családi vakációzás közben hunyt el szívrohamban.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top