Sztárok

Világsztár énekesnő rajong a magyar táncosokért

A világsztárság felé vezető úton halad az Attraction, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy maga egy világsztár rajong a táncosokért.

Világsztár énekesnő rajong az AttractionértHa valaki, akkor Leona Lewis tudja, milyen érzés egy tehetségkutató győzteseként hírnévre szert tenni. Az angol énekesnő 2006-ban nyerte meg a brit X-Factort, és azóta számos slágert tudhat már maga mögött. Az Attraction pedig épp az ő egyik érzelmes dalára készített koreográfiával lopta be magát a brit közönség szívébe. A jelenleg is táncosokat toborzó csapatot pedig olyan megtiszteltetés érte, hogy néhány nappal ezelőtt maga Lewis tette közzé a videót, amivel berobbantak az Egyesült Királyság köztudatába. „Visszatekintő csütörtököt tartok! Néztétek idén a Britain’s Got Talentet? Emlékeztek az Attraction árnyékszínház előadására, amit egy Leona-klasszikusra, a „Fooprints int he sand”-re adtak elő? Itt most újra megnézhetitek! Leona” – írta közösségi oldalán az énekesnő, amire perceken belül rengeteg hozzászólás érkezett, amelyben méltatták a korábban hamisan plágiummal is megvádolt csapatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top