Sztárok

Ellentámadásba lendült Schobert Norbi

A fitneszguru nem fizet a lemezkiadóknak, sőt zsarolás miatt feljelentést tett a tőle több százmillió forint jogdíjat követelő kiadók képviselője ellen.

Furcsa fordulatot vett Schobert Norbi állítólagos jogdíjvitája a hanglemezkiadókkal – írja a Blikk. Papp István, a kiadók képviselője azt állítja, az életmentő szívműtéten átesett fitneszguru állítólag egyezséget kínált; 20 millió forintot ajánlott azért, hogy elrendezzék az ügyet. „A hanglemezkiadók nemet mondtak, ugyanis ennél jóval több kárt okozott nekik a Schobert házaspár” – hangsúlyozta Papp. A fitneszguru ügyvédje, dr. Horváth György szerint a kiadók képviselője szamárságot beszél, hiszen Schoberték nem kínáltak pénzt a kiadóknak. Elmondása szerint Pappot azonban zsarolás miatt feljelentették, ugyanis 15 millió forintot kért Norbitól azért, hogy úgymond befogja a száját a jogdíjvitában; jelenleg büntetőeljárás van folyamatban ellene. Papp viszont kitart vádja mellett, sőt a fitneszguru továbbra is azt hangoztatja, hogy nincs semmiféle jogdíjvita. „Minden zenémet szereztettem, én vagyok a jogtulajdonos. (…) A 400 milliós követelés magyarországi háttérzenékért egyszerűen ostobaság” – jelentette ki Norbi, aki bátran néz szembe a bírósági perrel, amennyiben Papp beperelné.

Ellentámadásba lendült Schobert Norbi

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top