Sztárok

Így altatta el Szabó Zsófi Hajdú Péter kisfiát – cuki fotók

Hajdú Péter kétéves kisfia Szabó Zsófit követelte lefekvéskor, végül Tornóczky Anita is segédkezett az altatásban.

„Dávidka ma valóra váltja saját és sok ezer férfi álmát: Szabó Zsófival alszik” – írta közösségi oldalán Hajdú Péter, miután néhány napja közzétettek egy videót a szöszke kisfiúról, amin édesen azt mondja: ő ma este keresztanyjával, Zsófival szeretne aludni. A Jóban Rosszban sportos színésznőjének több sem kellett, másnap teljesítette is Dávid leghőbb vágyát. Köztudott, hogy Szabó Zsófi Sarka Kata legjobb barátnője, de azt már kevesebben tudják, hogy ő a kis lurkó keresztanyja.

Hajdú Péter fiának már most jó ízlése van - fotó


„Nagyon nagy a szerelem köztük. Ha nincs vele Zsófi, akkor rengeteget emlegeti őt a kisfiam. Sajnos nem találkoznak sűrűn, mert Zsófi nagyon elfoglalt, de amikor tud, átjön meglátogatni a keresztfiát. Anno egyébként az én ötletem volt, hogy ő legyen a Dávid keresztanyja, hiszen nagyon felelősségteljes és a mi barátságunk pedig annyira szoros, hogy egészen biztos egy életen át tart majd”
– árulta el az üzletasszonyként is sikeres kétgyermekes Sarka Kata a Nők Lapja Cafénak. Egyébként nemcsak a kisfiú tudhat magáénak híres keresztszülőt. A házaspár nagyobbik gyermekének, Noéminek Hajdú Péter legjobb barátja, Tornóczky Anita a keresztanyja, aki tegnap szintén csatlakozott Zsófihoz a gyerkőcök lefektetésében.

Hajdú Péter fiának már most jó ízlése van - fotó

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top