Sztárok

Gombos Edina kislánya falra mászik a szüleitől

Férjével és kislányával utazott a Tisza-tóhoz Gombos Edina, ahol a kis Miri felnőtteket megszégyenítő bátorságról tett tanúbizonyságot.

Romantikus családi kiruccanáson vett részt az Aktív nemrégiben kemény edzésbe kezdett műsorvezetője. Gombos Edina Albertóval és kislányukkal a Tisza-tavon csónakázott tavirózsák között.

Gombos Edina kislánya falra mászik a szüleitől - fotó

Ezután egy kalandparkba is ellátogattak, ahol a négy és fél éves Miranda kezdetben kicsit félénken közelített az izgalmas játékokhoz, ám egy idő után szüleit hátrahagyva mászott meg egy falat. „Van úgy, hogy a gyerek falra mászik a szüleitől!” – tette közzé a fotót Edina a hivatalos Facebook-oldalán, ahonnan az is kiderül, hogy a néhány hete magától vegetáriánus étrendre váltó csöppség már egy kötélpályával is megküzdött a falas kaland előtt. „Mirike bevetésre kész, igaz, kicsit félősen, a Tisza-tavi kalandparkban! A kötélpálya után kipróbálta a falmászást is. A szúnyogokkal sokat hadakoztunk, de nagyon szuper volt a program. Nagyon ajánlom az ovi, suli után kikapcsolódásnak” – írta a rögtönzött programajánlót közösségi oldalára Gombos.

Gombos Edina kislánya falra mászik a szüleitől - fotó


Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top