Sztárok

Pusztul Győzike luxusvillája

A salgótarjániak szerint az utca szégyene lett a showman egykor pompás háza, amelyet rendszeresen megdobálnak a helyiek, hátha észbe kap. Győzike azért sem hajlandó felújítani az elhanyagolt portát.
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek, gyere és nyaraljunk együtt...
Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt!

A környék legelhanyagoltabb háza lett a Győzike Show-ből ismertté vált salgótarjáni Gáspár-rezidencia – írja a Bors. A ház falai repedeznek, hullik róla a vakolat, a tető egyre rozogább, a kerítést megette a rozsda, gyep helyett pedig gaz zöldell a kertben. A salgótarjániak szerint rontja az utca látképét az elhanyagolt porta, amelyet olykor sárral, tojással dobálnak meg, hátha akkor észbe kap a showman. Az esküvőlázban élő Győzike viszont állítja, a látszat csal, ő luxusban él, az ingatlan belülről gyönyörű; a ház összemocskolt vakolata pedig csupán az irigyei szándékos rongálásának köszönhető. „Nem akarunk másoknak megfelelni, kizárólag magunknak. (…) Az országban ez az egyetlen település, ahol engem már leköptek, belém kötöttek és a gyerekeim előtt majdnem megvertek. Ha ilyeneket csinálnak velünk, akkor jó ez a ház oda, ahogy van” – jelentette ki a showman, akinek a lánya a napokban egy világsztárral bulizott.

Pusztul Győzike luxusvillája

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top