Sztárok

Megéri akkor szülni, amikor Katalin hercegné

Különleges ajándékot kap minden kisbaba az Egyesült Királyságban, aki egy napon születik Katalin gyermekével.

A Királyi Kincstár állítólag egy ezüstpennyvel ajándékoz meg minden csecsemőt, aki egy napon születik meg Katalin hercegné luxuskörülmények között világra jövő gyermekével. A pénzérme értéke 28 font (közel tízezer forint), de eszmei értéke felbecsülhetetlen. „A királyi gyermek születése egy igazán örömteli pillanat lesz, nemcsak a herceg és hercegné, hanem az egész nemzet számára, hisz ez egy újabb mérföldkő mindenki életében. Ugyanakkor az összes jövendőbeli anyuka és apuka számára, akik szintén aznap válnak szülőkké, boldog pillanat lesz, ezért szeretnénk nekik kedveskedni azzal, hogy egy ezüst szerencsepennyt kapnak ajándékba. Ez emlékeztesse gyermekeiket arra, hogy történelmi pillanatban születtek” – nyilatkozta Shane Bissett, az érme tervezője a Female Firstnek.

Katalin szülésével minden újszülött jól jár

A pénzverde 2013 színezüstből készített emlékérmét veretett, így már a családon, a világsajtón és az alattvalókon kívül a mindenórás kismamák is azon izgulnak, mikor születik meg Harry herceg unokaöccse vagy unokahúga, akiről egyelőre csak találgatják, milyen nevet adhatnak majd neki a szülei.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top