Sztárok

Újabb bejelentés: kisbabát vár II. Erzsébet unokája

A Buckingham-palota percekkel ezelőtt jelentette be, hogy a királynő unokája – Anna hercegnő lánya –, Zara Phillips babát vár.

Ahogyan a közlemény fogalmaz, Zara Phillips babája lesz az uralkodó negyedik dédunokája, illetve lányának, Anna hercegnőnek a harmadik unokája. Nagyobbik fia, Peter Phillips már két kislány büszke apukája.

Zara már túl van az első három hónapon, remekül érzi magát és végtelenül boldog. A palota azt is elárulta, hogy a gyermek várhatóan a jövő év első hónapjában jön világra. Az örömhír elcsendesítheti azokat a pletykákat, miszerint a Zara és férje, Mike Tindall házasságában nincs minden rendben. Emlékezetes, hogy a világbajnok rögbisztárt, Mike-ot lefilmezték, amint Új-Zélandon egy szórakozóhelyen egy szőkeséget ölelget és csókol, majd együtt távoznak. Ez némi törést okozott a házaspár között, akik 2011-ben, Skóciában házasodtak össze, de úgy tűnik, újra teljes az összhang és a boldogság közöttük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top