Sztárok

Megható – Így altatja a gyermekét Ördög Nóra

Kislánya alvási szokásairól mesélt Ördög Nóra.

Sokkal nyugodtabbak a RTL Klub műsorvezetőjének a napjai, amióta nem stresszeli magát azon, hogy kislánya nem szívesen alszik órákon keresztül. Az éjszakai rutin már beállt náluk, bár a fürdetés utáni öltöztetés miatt még mindig van egy kis hiszti, utána nyugodtan hajtja álomra a fejét Mici – olvasható a kismama Facebook-blogjában. „A vacsi már kellően kókatag hangulatban zajlik, és utána azonnal álomba is szenderül. Az éjszakai ébredést még nem tudtuk kiiktatni, de már egyre tolódik kifelé, aminek azért örülök, mert a tűpontos fél ketteshez egy hasonlóan pontos fél hatos újabb ébredés tartozott, amit elég nehezen viseltem” – osztotta meg követőivel Nóra, akinek korábban is okozott némi fejfájást az altatás.

Megható! Így altatja a gyermekét Ördög Nóra

                                                                Fotó: Facebook

Hozzátette, bár rengeteg tanácsot kapott, egy dolog náluk egyáltalán nem vált be. „Azon viszont még nem teljesen sikerült túltennem magam, hogy valószínűleg az én gyerekem az egyetlen ezen a földön, aki nem szeret babakocsiban aludni, sőt a másoknál üzembiztosan működő autózás sem vált be: alsó hangon 20 perc ordítás a hordozóban, mielőtt leragadnak a kis bogárszemek. Hát igen. Ő Mici. Komoly saját akarattal” – írta a büszke kismama, aki két hónappal ezelőtt hozta világra első gyermekét.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top